novoty:-)

16.07.2014 22:37

Dnes odcestovala Givenchy a Harley do CHS Z Meduseldu, budou do chovu, maminka Harleye je Dahlia Z Meduseldu, tak jel "do domoviny":-)) Happy už má týden stehy venku, vypadá to dobře, prostě místo očička jen chlupatá tvářička♥ Zkusím jí vzít na registraci příští týden na výstavu, je to moc krásná holčička se super huňatým kožíškem a krásnou hlavičkou... a tím se dostávám k tomu, že pojedeme v neděli 27.7. na 14. Velkolosenickou výstavu morčat. Rozhodnutí padlo náhle, původně byla v plánu až výstava ve Světlé nad Sázavou, ale byla bohužel zrušena.Budu brát do Áčka Dahlii, Bebe a Elie Saab, no musím se na ně příští týden vrhnout a dát je krapet do kupy, jsou jak čuňata, jak jsou hodně venku ve výběhu.Taky bych potřebovala, aby trošku nabraly hmotnost, ale nevím no.. jsou hodně v pohybu, venku lítají jak péra:-)) No uvidíme..

A dnes jsem strávila s dcerkama krásné odpoledne na procházkách s pejskama z Táborského útulku pro opuštěné psy, bylo to bezva, snad se brzy opět podaří vyšetřit čas:-)

V neděli nás "opustil" i sedmitýdenní Chopard, bude se mít krásně v roli mazlíčka, jsem ráda, že se dostal do báječné rodiny, kde bude opečovávaný:-)