17. Velkolosenická výstava morčat

01.08.2016 14:10

V sobotu jsme s mladší dcerkou vyrazily na výstavu do Velké Losenice, celkem jsme měly přihlášeno 8 morčátek, 5 baby US teddy, 2 juniory US teddy a jednu baby švýcarku. Adulta jsem tentokrát neměla žádného. Posuzovala je Denisa Vítková. Teddíků bylo oproti jiným ročníkům hodně, takže ocenění byla v sobotu rozdělena i podle tříd. Ráda jsem se zase potkala s jinými chovateli:-) Dcerka stále toužila po syrském křečkovi z tomboly, ale nepodařilo se.. Vloni chtěla vyhrát slepičku:-))

A jak jsme dopadli:

Noa Perlé Blue Bee  -  97 b.   Nejlepší US Teddy junior

Baby Doll Blue Bee -  97 b.    Nejlepší US Teddy baby

Zagara Blue Bee  -   97 b.    3. Nejlepší US Teddy baby

White Diamond Blue Bee - 96,5 b. ( byl v rozstřelu o 2. a 3. místo v juniorech, nevýhodu měl, že je čerstvě junior, takže ještě drobnější)

Xandra Blue Bee , Carra Blue Bee, Candy Blue Bee  -  aguti drobotina, všichni měli 95,5 b. , ( kartičky utekly o fousek, jsou to míma, no.. a aguti, takže je těžší získat body, všichni měli strženo za větší oční kruhy a světlejší barvu)

Brambůrka MoriMori  - 95,5 b.  - Čestná cena Nejlepší CH-Teddy

Obrovskou radost mi dělá Noa Perlé BB, která boduje výborně na každé výstavě. Trošku tím škodila juniorce Isabey BB, která tím pádem za ní byla stále v pořadí:-)) Ale jsem na obě holky moc hrdá.. Isabey je již třetí týden se samcem a Perlička dostala kluka včera.. Uvidíme, jaké budou holky po miminech, zda-li budou i jako adultky bodovat:-)