13. Chotěbořská výstava morčat - výsledky

14.09.2015 10:31

Cesta do Chotěboře začala velice vesele:-) Sestava: já a moje mladší dcera, Eva - CHS Silver Point a její dvě děti, dále totálně narvané auto boxama s morčatama a pytlema se sponzorskýma cenama, která Eva ušila. Moje Anetka již po dvaceti minutách blinkala.. do víka z boxu, v kterém držela morče ( mimochodem, to morče pak bylo oceněno jako 3. nejlepší mazlík:-D ) pak zvracela ještě jedou, to již do škarpy.. No v pořádku jsme pak dojeli  a předali morčíky do výstavních prostor. Děti unešené z tomboly, samozřejmě jsme vyhráli drůbež, ta však byla obratem vyměněna za brikety, kohout by doma fakt neprošel:-)) Celkově výstava pohoda, super lidi kolem na povídání. A jsme poprvé BIS, což se zase asi dlouho nedostane - toto nejvyšší ocenění:-)

A k výsledkům - vezla jsem 7 morčátek do A, jedno do C. Všichni dostali kartičku čekatele, včetně bejbíků, takže spokojenost veliká, Orsay a Infinity si dojely Šampiona ČR a Paramon dojel Grandšampiona ČR.

Paramon -  Nejlepší US Teddy, Nejlepší krátkosrsté adult, BIS - Nejlepší morče standardu A

Oklahoma - 3. Nejlepší mazlík  ( z té měla Anetka tak ohromnou radost, že jí absolutně nezajímalo, že je Paramonek BIS:-)) ) Sranda, no..